Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

Egységben az erő!

2017. november 01. - Bármitartó

Egységben az erő!

Lehetne ez valami béna politikai jelmondat is, de ez most egészen más.

20 kézműves kezet nyújtott egymásnak és közösen adnak nektek valamit. Ilyen még nem volt itthon, ezért is követem nyomon az eseményeket már a szervezés pillanataitól.

kk.jpg

Közös erővel készítettek egy kuponfüzetet, amellyel 5-30% közötti kedvezményeket nyújtanak egymás vásárlóinak is. Olyasmi ez, mint egy kézműves Glamour-napok, csak itt nem kell órákat sorban állni a próbafülke előtt, vagy kitépni egymás kezéből az utolsó pár 39-es, velúr combcsizmát, hanem kényelmesen, online lehet intézni a jobbnál jobb, igényes kézműves termékek beszerzését.

A kampány célja nem titkoltan az, hogy felhívják a figyelmet a kis szériás, kézműves termékek értékére. Magam is azt vallom, hogy ha egy kézműves terméket vásárolsz meg, akkor azzal azt is támogatod, hogy egy alkotó a tehetségéből élhessen meg, a saját útját járhassa, önazonos maradhasson, vagyis egy boldogabb életet is támogatsz a vásárlásoddal.

Kik vesznek részt benne?

A kézművesség legkülönbözőbb területeiről érkeztek az alkotók. Van köztük mackó-, ékszer-, mézeskalács-, natúr kozmetikum készítő, meseíró, szóval tényleg vegyes a paletta, minden korosztály tud magának csemegézni.

kk2.jpgLapozz bele, az online katalógusba, és ismerd meg jobban a résztvevő kézműveseket.

Résztvevő alkotók:

kk3.jpg

 Szeretnél kuponfüzetet?

Keresd a felsorolt kézműveseknél!

 Meddig lehet beváltani a kuponokat?

A kampány november 19-ig tart. Siess, ne maradj le a lehetőségről!

A magam részéről sok sikert kívánok az alkotóknak, remélem, hogy a kampányuk eredményes lesz, és a későbbiekben évente több alkalommal lesz lehetőségetek kedvezményes áron válogatni a sok-sok igényes kézműves termékből.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr6913120764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása