Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

Jönnek a Horgoló Angyalok!

2018. október 10. - Bármitartó

Ahogy átlapozzuk a naptárat októberre, minden évben a közösségi oldalakon felbukkannak a horgoló csoportokban a gondosan kikeményített, hófehér gömbök, angyalkák és az egyéb karácsonyfa díszek.

horgolj_velunk_karacsonyra.png

Jó ez? - kérdezheted.

Hiszen még csak ősz van, de az előrelátók már elkezdenek gondolkodni, ötleteket gyűjteni vagy akár már a tettek mezejére is lépnek ilyenkor.

Nálam vegyesek az elmúlt években a tapasztalataim. Volt olyan esztendő, hogy már november másodikán mindenki ajándéka megvolt, és becsomagolva (!) várta a nagy napot. Bizony olyan év is akadt, hogy még december közepén is tanácstalan voltam, és jól jött volna az inspiráció.

Akár előrelátó, akár halogató vagy a Horgoló Angyalok október 17-től szerdánként 10 héten át virtuálisan bekopogtatnak hozzád egy-egy ötlettel, hogy segítsenek a készülődésben.

Jaj, de izgalmas hetek következnek! Gyere, tarts velünk!

U.I.: oly távolinak tűnik, de nézd csak, már csak ennyi idő van karácsonyig.


Addig is sok-sok ötlettel itt találkozhatunk még:
fb_banner.JPGyt_banner.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr2614282221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása