Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

Horgolt-fonott ünnepi kopogtató pólófonalból

10 hét - 10 minta karácsonyváró sorozat a Horgoló Angyalokkal - Befejező rész

2019. december 18. - Bármitartó

10 hét. Ennyi ideig futott idei sorozatunk, ami ma a végéhez ér. Ez bizony azt jelenti, hogy hamarosan itt a karácsony. A legtűcsattogtatósabb, legfonalasabb, legötletelősebb időszaka az egész esztendőnek.

Hamar elrepült ez a 10 hét. Ez csak így a vége fele méri fel igazán az ember. Amikor elkezdtük, akkor még oly távolinak tűnik minden. Remélem, hogy a 10 hét alatt találtatok olyan mintát, amit szívesen meghorgoltatok, és egy ici-picit a Horgoló Angyalok is ott csücsülhetnek a fa alatt vagy a lakás valamelyik szegletében.

Ez a sorozat egy örömforrás nekünk, izgalmas készülni (ami egyébként már jóval a sorozat előtt elkezdődik), kitalálni valami újat, ami majd tetszeni fog nektek. Mindannyian más stílusban alkotunk, a fonal szeretetete azonban összekovácsolt bennünket.

Szerettem ezt a 10 hetet, és természetesen sajnálom, hogy vége van, de ne szaladjunk ennyire előre.
Az utolsó Horgoló Angyal magam lennék, és egy nagyon egyszerű, 20 perc alatt elkészíthető pólófonalból horgolt-fonott ünnepi kopogtatóval készültem nektek. A minta jól variálható, színekben, kiegészítőkben aktualizálva akár más évszakban is elkészíthető. Mivel csak láncszemekből és rövidpálcákból áll, ezért kezdőknek is bátran ajánlom, akár last minute ünnepi dekorációnak is.

nevtelen_terv_15.png

Készítettem egy videót is, hogy lépésről-lépésre megmutassam nektek, hogyan készült:

Remélem, minél többen meghorgoljátok a kopogtatót, és velünk tartotok majd a következő évi sorozatunkban is. Boldog karácsonyt, alkossatok szívből 2020-ban is!

Búcsúzásként pedig hadd köszönjem meg Horgoló Angyal társaimnak a közreműködést! Szuper volt az idei csapat, remélem jövőre újra összeállunk :)

szeretettel_a_horgolo_angyalok_1.png

Az idei sorozat többi részeit itt találjátok:

1. rész - A Mikulás szánja

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr2515356788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása