Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Társasjáték közben is horgolok, amíg a másik lép.

Beszélgetés Vénné Meskó Katalinnal a Meskok - horgolt design alkotójával

2018. július 19. - Bármitartó

Vannak online barátságok. Ez gondolom nem újdonság a mai hipervilágban, de itt most hadd meséljek kicsit a szakmai online barátságokról. 

Aki elkezd alkotni, netalán ebből él, az óhatatlanul keresi a hasonszőrűek társaságát. Akik megértik, hogy mennyiben más a mi életünk, milyen örömök és kihívások érnek minket nap mint nap, mi inspirál minket, mik a céljaink és a határaink. Nagyon jók erre a közösségi oldalak, ahol a legkülönbözőbb módon lehet egységgé tömörülni és támogatni egymást.

Az igazán jó szakmai barátságok nem önzőek. Nem akarunk felülkerekedni a másikon, tudunk örülni egymás sikereinek, kíváncsiak vagyunk egymásra, és bizony néha figyelmeztetjük is egymást, ha hibázunk.

Ilyenkor egy idő után elkezd motoszkálni az ember agyában, hogy milyen jó lenne személyesen is találkozni. Ha megy ez a kibertérben, akkor menne nem csak a kiterjesztett valóságban is. 

Több ilyen barátom is van, akivel még soha az életben nem találkoztam, de ennek ellenére nagyon jól megértjük egymást. Vannak, akikkel viszont már szerencsére sikerült a valóságban is találkozni. Még ha csak véletlenül is.

Ilyen, Vénné Meskó Kati is, akivel már régóta tervezgettük, hogy személyesen is összefutunk, de valahogy sosem jött ki úgy a lépés. Majd egy szép napon teljesen véletlenül ugyanarra a workshopra hívtak meg minket. Volt nagy öröm, és ha már így alakult, akkor egy kicsit beszélgettünk is, így ti is bepillanthattok Kati és a Meskok - horgolt design mindennapjaiba.

3_13.png

Eszter - Bármitartó: Hogyan kezdődött nálad a horgolás?

Kati: Édesanyám és nagymamám kezében mindig ott volt a horgoló-, vagy kötőtű, amelyek varázspálcaként keltették életre a szebbnél szebb terítőket, kiegészítőket, ruhákat és játékokat.  Nem volt kérdés, hogy előbb-utóbb engem is elvarázsol. Imádtam bújni a kreatív, kézimunkával foglalkozó, kötős, horgolós újságokat, amelyekben bejelöltem a nekem tetsző modelleket majd édesanyámat kértem meg, hogy készítse el nekem. Totyogó kistestvérem mellett ezekre egyre kevesebb ideje maradt, így csak ott álltak a félig elkészített, ámde hőn áhított felsők, kendők, kardigánok a kézimunkás kosárban. Mígnem egyszer nekiszegeztem a kérdést:

“Folytathatom én a horgolást? Szívesen befejezném!”

Szerencsémre rábólintott, pedig később bevallotta: előre látta, hogy vissza kell majd bontania, és újra kezdenie a munkát. Legnagyobb meglepetésére azonban erre nem volt szükség, sőt olyannyira belejöttem, hogy egy idő után már nem is látszott a különbség az ő-, és én kezem munkája között. Azóta is hálás vagyok neki, hogy hitt bennem, ugyanis ekkor éreztem rá a horgolás valódi ízére, és vált életre szóló szenvedélyemmé. Ennek most már 21 éve.

36844782_678816685806144_6540359568235429888_n.jpg

Eszter - Bármitartó: Hobbinak vagy munkának tekinted az alkotást?

Kati: Ez általában időszakos nálam. Közel 20 évig csakis hobbiként tekintettem a horgolásra, így ha valaki rendelésre kért tőlem valamit, kategorikusan nemet mondtam. Aztán mikor az akkori munkámban már nem találtam a boldogságot, egyre kézenfekvőbbé vált, hogy a hobbim lehetne a munkám is. Akkor kezdtem el felépíteni a kézműves vállalkozásomat, ahol a hobbi egyre inkább munkává vált. A munkával teli időszakban várom a nyugalmasabb napokat, hogy a horgolást hobbiként éljem meg, de persze ilyenkor is az új termékek tervezésével, megvalósításával foglalatoskodom. Szeretném megtalálni az egyensúlyt a munkából és a hobbiból eredő horgolás között. De azt  hiszem, ami a legfontosabb az egészben, hogy egyetlen láncszemet vagy pálcát sem horgoltam eddig kényszerből, a fonalak minden egyes cm-ét örömmel és szenvedéllyel horgoltam le, még akkor is, amikor pl. a sokadik virágot készítettem el Anyák napjára a kedves megrendelőimnek.

36877511_678816555806157_6675847060366819328_o.jpg

Eszter - Bármitartó: Mi a Meskok - horgolt design igazi motorja, honnan inspirálódsz?

 Kati: A legváratlanabb és legkülönbözőbb helyekről érkezik/érkezhet az inspiráció. Nem tagadom, rengeteg időt töltök a neten, böngészve a Pinterest, Instagram és a Facebook adta lehetőségeket, de nagyon szeretem a régi, megsárgult lapú könyveket, újságokat is forgatni, hiszen tudjuk, hogy a divat bizonyos időközönként visszatér. Emellett sokszor egy bevásárlás során, egy lakberendezési áruházban, vagy egy virágboltban pattan ki egy ötlet a fejemből, legtöbbször magam is rácsodálkozom, hogy ez honnan is jutott eszembe. Nem véletlen a szlogenem sem ( „A fonal ihlette.”) hiszen számos alkalommal elég megfognom, meglátnom egy fonalgombolyagot és azonnal látom, hogy ebből mit lehetne horgolni, mi mutatna jól belőle.

37284636_685982071756272_4441808559948169216_n.jpg

Eszter - Bármitartó: Hogyan kerültél kapcsolatba a pólófonallal és az egyéb XL fonalakkal?

Kati: Pólófonal először a kezemben egy kreatív workshop alkalmával volt, ott akkor egy fonott nyakláncot készítettünk. A workshop végén vásároltam egy kisebb gombolyag fonalat, hogy otthon kipróbálhassam vele a horgolást. Addigra már sok inspirációt láttam a neten a horgolt kosarakkal kapcsolatban. Így ez volt az első tapasztalat, egy tárolókosarat készítettem belőle, amit a mai napig használunk is itthon. Persze a pólófonalakkal kialakult tapasztalatommal nézve ma már sok kivetnivalót találok az első pólófonalas alkotásomban. Azt hiszen engem is az fogott meg az XL fonalakban, mint sok mindenki mást is, hogy gyorsan látványos eredményeket lehet vele elérni. Amíg pólófonalból egy 1 m-es szőnyeget horgolok, addig egy vékony horgolócérnából  pár cm átmérőjű csipketerítőt tudnék készíteni ugyanazzal a mintával. Nyilván nem lehet a kettőt összehasonlítani, de kézbe fogva mégiscsak a szőnyeg lesz látványosabb.

36784682_678816729139473_7286876698765688832_o.jpg

Eszter - Bármitartó: Elkezdtél a WSC horgolható fa alapokra is dolgozni. Miben más ez, mintha csak fonalat használnál?

 Kati: A horgolható fa alapokat egy nagyon ötletes és jó találmánynak tartom több szempontból is. Először is olyan különleges alapformájú (szív, gitár, ovális, fenyő) kosarakat tudok készíteni, amihez ha meg kellene horgolnom az alapot, biztosan sokszor bontanám vissza az eredményt, és még akkor sem lenne szép. A fa alapokkal való horgolás - a tökéletes alapforma mellett - így gyorsabb is, hiszen rengeteg időt és fonalat spórolhatunk általuk. Az új szenvedélyem pedig a fa alapok pácolása. Számos szín áll rendelkezésre a fapácokból, amit akár egy alapon belül is variálhatunk, így elérve egy különleges összhatást.  Mostanában ezzel kísérletezem. Számos pont van a „Megvalósítandó ötletek” listámon, hogy a fa alapokat hogyan tudnám felhasználni úgy, hogy ne csak kosarak készüljenek belőlük. A fa alapokkal készült kosarak, kopogtatók, díszek tartósak, jól variálhatóak más technikákkal is. A kislányaim is nagyon szeretik, nagy rajzosokként alig várják, hogy színezhessék, festhessék. 

nevtelen_terv_6.png

Eszter - Bármitartó: Mi szerepel a horgolós bakancslistádon?

Kati: A több, mint 20 év alatt nagyon sok mindent kipróbáltam már, horgoltam nagy volumenű dolgokat - ágyterítőket, falvédőket,  csipkeruhákat is. Ezek sokáig rajta voltak a bakancslistámon, és amíg „csak” tanultam, nem volt háztartásom és nem születtek meg a gyerekeim, volt is időm és lehetőségem megvalósítani ezeket. Azt hiszem ezeket szeretném újra megvalósítani új mintákkal és új színekkel. Nálam a csodálatra méltó alkotások mindig is a nagyon nagy, sok-sok munkával járó alkotások voltak. Szeretnék minél több ilyet horgolni én is. Ami még mindenképpen rajta lenne ezen a képzeletbeli listán, az egy horgolt esküvői ruha. Talán majd egyszer a húgomnak készítve megvalósulhat ez az álmom is.

17499433_436062010081614_7821393347009045404_n.jpg

Eszter - Bármitartó: Mit tanácsolsz azoknak, akik csak most ismerkednek a horgolás rejtelmeivel?

Kati: Ahogy a Nagymamám is vallotta – akinek az élete volt a horgolás, hogy ez tartja őt egészségesen és frissen. A horgolás során kikapcsolunk az agyunk, a pálcák, láncszemek számolásával foglalatoskodunk, minden más gondolat kiürül a fejünkből. Ki vitatná ennek jótékony hatását? Rendkívül jó érzés létrehozni valamit, amit aztán használunk, gyönyörködünk benne vagy viselünk. Ma már a technika előrehaladtával és a számos oktatóvideó elérhetősége miatt sokkal könnyen és gyorsabb megtanulni horgolni, mint régen. Én mindenkit biztatnék arra, hogy kitartóan, sokat gyakoroljon, hiszen nem nehéz megtanulni, ha valaki türelemmel és kitartással áll neki. Az elkészített alkotások pedig kárpótolják a rengeteg munkát, hiszen nincs is annál jobb érzés, mikor saját magunk készítjük el a nap, mint nap használt tárolókosarakat, szőnyegeket, vagy felvesszük az általunk horgolt kendőt vagy ruhát.

37024742_682624778758668_7427832173891158016_n.jpg

Eszter - Bármitartó: Mit csinálsz szívesen, amikor leteszed a tűt és a fonalat?

Kati: Hiába vált munkámmá a horgolás, ha leteszem munka után a tűt és a fonalat, előveszem a hobbihoz való tűt és fonalat. Azt hiszem, ezt hívják szenvedélynek. Ha akad pár perc szabadidőm, a horgolótű után nyúlok vagy az új minták és technikák után kutakodom.
De ha tényleg leteszem a tűt és a fonalat, akkor nagyon szeretem a jó sorozatokat, szeretek olvasni, kertészkedni vagy társasjátékozni, de társasjáték közben is horgolok, amíg a másik lép.

Katival itt találkozhattok:
web: meskok.hu
fb: Meskok - horgolt design
instagram: meskok.design

Ha kedvet éreztek a pólófonalból történő horgolásra. Szívesen tanulnátok, és szeretnétek részesei lenni a legjobb pólófonalas közösségnek, akkor kattintsatok a képre, és gyertek a Bármitartó hivatalos fb csoportjába!

7_6.png

A pólófonal az én Windexem

Most biztosan azt kérdezitek, hogy mi ez az izé a képen?

por.jpg

Hát elmondom, mert egy csuda felismerésre jutottam ma: a pólófonal univerzális.
Olyan nekem, mint a Bazi nagy görög lagzi című filmben Portokalos papának a Windex.

Mindenre jó!

windex.jpg

Nálunk gyakran pólófonal kerül ajándék kötöző szalag helyett a csomagokra.

1_8.png
Egy kukásmellényeket is megszégyenítően UV-narancssárga gombolyagból pedig, amit másra nem tudtam használni, remek ideiglenes lézerpálya lett a lakásban.

lezer.jpg

a kertben paradicsom kötözéshez is kiváló segítségem volt idén, a minap pedig a gyerekem, akit kevés dolog köt le huzamosabb ideig, órákig eljátszott a medencében pár darab 10 centis darabbal.

Lett belőle polip pajti, kalóz, gyűrű, hajó és halászháló a kis víz alatti fantázia világában :)

Ma viszont a pólófonal megmentett.

Megmentett attól, hogy tényleg szétrobbanjak az idegtől.
Van nekünk egy porszívónk. Eddig semmi különös nincsen ebben, nyilván mindenkinek van otthon.

De a mienk különleges. Egyedisége abban rejlik, hogy különlegesen utálom. Nem a porszívózást, hanem magát a készüléket.

Pár éve jó szokása lett, hogy használat közben random módon kitépi a konnektorból a zsinórt, néha pedig ezt olyan mesterien műveli, hogy még az áramot is levágja hozzá. Szóval nem kis kihívás nálunk takarítani :)

Elküldtem szervizbe, ahonnan azzal kaptuk vissza, hogy a hibát náluk nem tapasztalták, semmi baja. Öhöm... Örömmel befognám a szervizes kollégát hozzánk egy alapos takarításra, és kíváncsian nézném, hogy hányszor hangzik egy a szájából a @12##87=@. A karakterek helyére mindenki szabadon gondoljon valami szépet...

Megunva a megpróbáltatásokat vételeztünk egy akkumlátoros álló verziót, akivel már jóval barátibb lett a viszonyom, szinte már szerelmes is lettem belé.

Sajnos a napokban őt is gyógykúrára kellett küldenem (értsd: irány a szerviz), így megint előkerült a kamrában porosodó ex-porszívó.

Itt maradtam ezzel a zsinórbehúzós, káromkodásra kényszerítő, áramlevágós batárral, meg a szekrények alól orvul figyelgető porcicákkal. Belülről sírtam...

Majd jött a felismerés!

No nem tőlem, hanem kedves sógornőmtől származott a remek ötlet, hogy valamivel fizikailag akadályozzuk meg a zsinór visszahúzódását, így nem végzem agyban a Lipóton minden egyes takarítás után.

Majd a férjem kitalálta, hogy tuti jó lesz arra a pólófonal. A képen egyébként  ő van, ahogy elmélyülten próbál magic ringet horgolni. (Jelentem sikerült neki!)

17103633_1415110425207629_8406481771269662933_n.jpg
Szóval MacGyver módjára pikk-pakk készített egy jó kis pólófonal bumszlit a zsinór végére, ami 10 másodperc alatt egyszerűen megoldotta a gondokat.

Engem megmentett legalább 18 db B+ kimondásától például (nem vagyok ezekre a szakszavakra büszke egyébként, de néha mindenkiből előtörnek ezek az univerzális, minden frusztráló helyzetre ráhúzható betű kombinációk szerintem).

Egy szó mint száz, a pólófonal az én Vindexem, és szeretem a családomat! <3

Amikor nyugodt vagyok, akkor pedig ilyeneket horgolok ám pólófonalból :)
Ha a képre kattintasz, akkor kopogtatni tudsz a csoportomba, hogy téged is megtanítsalak rá, hogyan csináld!

3_6.png

Színre színt

Élménybeszámoló a Zeka Styling színtanácsadásáról

Színre színt, mondanám, ha tudnék kártyázni, de ez most egészen más téma lesz.

Egy nagyszerű élményemet szeretném megosztani veletek. Cseke-Kovács Zsófia - Zeka Styling többed magammal meghívott a színtanácsadó workshopjára.

Igen, egy olyan eseményre, ahol minden a színekről szól, és azok helyes használatáról a ruhatárunkban, a sminkünkben, egyszóval a mindennapi életünkben.

A téma a horgolás miatt különösen érdekelt, hiszen nap mint nap a színekkel szoktam zsonglőrködni, és ezt általában jól meg is mutatom nektek itt-ott, hogy hogyan sikerült. Azonban ha a saját hétköznapi vagy akár alkalmi öltözködésemre gondolok, akkor azon objektíven mondhatom, hogy van még mit csiszolni.

Már a helyszín is nagyon izgalmas volt, mert egy igazi showroom-ba szólt a meghívás az Andrássy úton. Még nem jártam ilyen helyen, de nagyon érdekes a koncepció, miszerint magyar dizájnerek és tervezők közösen bérelnek egy klasszikus nagypolgári lakást. Mindenki berendezi a kollekciójával az egyik helyiséget vagy annak egy szegletét, és ide várják időpontra a vevőiket, akik nyugodt és privát körülmények között tudnak válogatni, próbálni, találkozni az alkotókkal. Mennyivel más ez, mint egy plázában szaladgálni egyik fast fashion üzletből a másikba...

4_11.png

Még mielőtt elkezdődött volna a workshop, máris egy váratlan pozitív impulzus ért. A helyszínen összefutottam Meskó Katival (Meskok - horgolt design), akivel már a virtuális csevegéseken túl, olyan jó lett volna egyszer személyesen is találkozni, de valahogy eddig sosem jött össze. Hamarosan olvashattok is vele egy interjút itt a blogon, mert nagyon szeretem a stílust, amiben alkot, és a személyisége is annyira pozitív, hogy öröm a társaságában lenni.

3_13.png

Először az összes résztvevő leült egy kicsit beszélgetni, bemutatkoztunk egymásnak, szóba került mindenféle csajos téma, ki mit gondol a stílusáról, miben érzi jól magát, mi az, amit biztosan nem venne fel.

Zsófi elmondta, hogy mennyire befolyásolják a színek a külvilág számára rólunk közvetített képet. Hogy, ha ráérez az ember, hogy mi áll neki IGAZÁN jól, akkor az mennyi önbizalmat, plusz energiát és magabiztosságot adhat egy nő életében. A lényeg az összhang, hogy minden egyes kis jól megválasztott kiegészítő mennyire növeli a kép teljességét. És, ami a legfontosabb, hogy ez a kívülről is jól észrevehető összhang nem szájenszfiksön, hanem igenis némi tudatossággal, egy elérhető állapot.

7_10.png

Mélyrehatóan végignéztük a különböző alap színtípusokat (tavasz-nyár-ősz-tél), hideg-meleg árnyalatokat. És itt most tényleg olyan mélységre kell gondolni, hogy pl. az sem mindegy, hogy egy színen belül milyen árnyalatot választunk. Egy piros például lehet egészen mély vagy vibrálóan élénk, egy zöld szín pedig gazdagon smaragd vagy akár letisztultan pasztell.

Azt hiszem, ezt egy hozzáértő segítsége nélkül nehéz lenne ilyen szinten megfogalmazni.

Az asztalon különböző színkendők voltak, amik jól érzékeltették, hogy milyen sokféle alternatíva áll rendelkezésünkre, ha az árnyalatok között kell válogatnunk. Megtudtam, hogy a fekete, ami állítólag mindenkinek jól áll, valójában senkinek nem áll igazán jól. Viszont vannak olyan színek, amik univerzálisak, bárki bátran beválogathatja a ruhatárába. Ilyen például a sötétkék, abból is az a tengerészkék típus.

Azt kell, hogy mondjam, Zsófinak igaza van. Csak ebbe még sosem gondoltam bele így, komolyabban. Rajta például nagyon látszott, hogy tisztában van önmagával, sugárzik a magabiztosságtól, és ezt az általa viselt összeállítás is hűen tükrözte számomra.

Az elméleti rész után, gyakorlatban is megnéztük egyesével, hogy ki melyik típusba sorolható. Ehhez a már említett színkendőket használta Zsófi, miután letakarta a ruhánkat és a hajunkat is. Külön kérte, hogy aznap reggel ne sminkeljünk. Így csak a lecsupaszított, tényleges valónk maradt a porondon, amihez hozzánéztük a színkendőket.

2_14.png

És tényleg! Egyértelműen látszott, hogy így, a saját magunkról alkotott előzetes sztereotípiáinktól megszabadulva egy-egy szín mennyire felemeli vagy elnyomja az igazi énünket. Az is rögtön kiderült, ha valami túl sok vagy túl kevés volt rajtunk. 

Jómagam szeretem a színes, olykor akár harsányabb színeket is egy-egy ruhadarabban. Persze ezt nem úgy kell azért elképzelni, mint a Pa-dö-dö együttest fénykorában. Törekszem a harmóniára, bár be kell, hogy valljam nem vagyok az a kiöltözős fajta, és nem a ruhatáram körül forog minden gondolatom. De azért szeretem a szépet, na... Szóval értitek.

1_15.png

Ezek voltak a prekoncepcióim magammal szemben, és abszolút kaptam Zsófitól új irányt. A színkendős mókából az jött ki, hogy világos nyár típus vagyok, és színekben jó az irány, csak azoknak egy hangyányit visszafogottabb árnyalatait kell keresnem. Például a vakító fehér helyett a törtfehéret, az élénk pink helyett a pasztellesebb, tompább rózsaszíneket.

Jó diák vagyok, mindent elraktároztam agyban, és az az igazság, hogy ha már jártál ilyen eseményen, akkor onnantól kezdve folyamatosan ott motoszkál benned a kisördög, ha új holmikat szeretnél magadnak vásárolni, és kétszer is meggondolod, hogy igazán jó lesz-e a kiszemelt darab.

Egyszóval tudatosabb lesz tőle az ember, jobban figyel önmagára, és ezáltal minőségibb módon is gondol magára az öltözködésre.

Ha meg valamibe mégis belenyúlok ruha ügyileg, ami nem felel meg a színtípusomnak, akkor se visz el a színrendőrség, ahogy Zsófi mondaná :)

Összegezve, egy szuper délelőttöt tölthettem fantasztikus emberek társaságában, telítődtem új élményekkel. Határozottan fejlődtem és több lettem tőle. Ha tehetitek, próbáljátok ki ti is Zsófi színtanácsadását.

Cseke-Kovács Zsófit és a Zeka Stylingot itt keressétek:

https://zekastyling.hu/

https://www.facebook.com/zekastyling/
https://www.instagram.com/zekastyling/

szintanacsadas_2-1.jpg

 

 

Kistesó érkezett

No, nem a mi családunk bővül, hanem egy virtuális kistesó érkezett a Bármitartó életébe.

Van nekem egy facebook csoportom, a Pólófonalazz Velünk!, amely tavaly áprilisban alakult, és imádom!

Szuper a közösség, nap mint nap tanulunk egymástól és inspiráljuk egymást. Igazi paradicsom az XL horgolás iránt érdeklődők számára, és ezalatt az egy év alatt komoly tudásbázisa lett a pólófonalas horgolásnak.

Több ezer értékes poszt, és megszámlálhatatlan fénykép került már fel ide, a teljesen kezdőtől a haladókig mindenki talál magának érdekes tartalmat.

Ha még nem vagy tagja, de érdekel a pólófonalas horgolás akkor mindenképpen ajánlom a figyelmedbe.

Most azonban nem ezen a csoporton lesz a hangsúly, hanem a kistesóján. Ugyanis már az is van neki :)

Örömmel jelentem nektek, hogy útjára indul a Horgolj fára! - a horgolható fa alapok titkai nevű testvércsoport is, amely kifejezetten a fa alapra történő horgolás ismereteit hivatott megismertetni és elmélyíteni.

1_14.png

Mire számíthatsz ebben az új csoportban?

- ugyanolyan jó és inspiráló hangulatra természetesen,

- a fa alapra történő horgolás technikájának bővebb és mélyebb ismeretére,

- a legkülönbözőbb fa díszítési technikák alaposabb bemutatására,

- komplett projekteket elkészítő videókra,

- segítségre, ha elakadnál,

- és csak a csoport tagjainak szóló kedvezményekre is.

2_10.png

Várlak szeretettel, találkozzunk az új csoportban is!

Csatlakozni ide kattintva tudsz.

 

 

 

Köszi-kupon

Képzeljétek pontosan egy éve fogtam a kezemben a legelső Wood Stitch Collection horgolható fa alapot.

Azóta sok minden történt: rengeteg új forma és megszámlálhatatlan csodás alkotás született a ti kezeitek által. 
Ide kattintva meg is nézhettek egy jó kis válogatást belőle.


Folyamatos ötletelésre ösztönöztök engem, amit külön köszönök nektek!

A WSC horgolható fa alapok a hazánkban jelenleg kapható legjobb minőségű fából készülnek, és a vásárlók szeretete miatt eljutott már a legkisebb magyarországi zsákfalutól kezdve Szlovákiába, Csehországba, Franciaországba, Hollandiába, Angliába, Németországba, Portugáliába, Olaszországba, az Egyesült Államokba és Japánba is.

Szeretném megköszönni nektek az elmúlt évet egy különleges ajánlattal:

10+10 db ajándékutalványt készítettem erre az alkalomra. Ezek az ajándékutalványok a vásárlási értéküknél most többet érnek! 

Az 5000 Ft-ért megvásárolt utalványok esetében 5555 Ft-ért válogathatsz a webshopból,
A 10.000 Ft-ért megvásárolt utalványnál pedig 11.111 Ft-ért pakolhatsz a virtuális kosaradba.

utalvany1.png

utalvany2.png

Csak 10 darab van mindkét címletből, a készlet erejéig érhető el, de legkésőbb vasárnap éjfélig juthatsz hozzá valamelyikhez.

Beváltás június 18. és augusztus 31-e között bármikor lehetséges.

Ha tervezed, hogy kipróbálod a Bármitartó webáruház horgolható fa alapjait, pólófonalait, pácait, vagy már lelkes rajongó vagy, akkor mindenképpen érdemes kihasználnod ezt a lehetőséget!

Minden további infót itt tudsz elolvasni.

Kíváncsi vagyok rád! Ha érdekel a pólófonalas horgolás és szívesen tanulnál, akor ezeken a helyeken tudunk kapcsolatba lépni: facebook oldalamon, a csoportombaninstagramon,  youtube-csatornámon!