Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

Pólófonal a gyakorlatban, avagy hol tudsz tanulni róla

2017. május 04. - Bármitartó

 

Ha a pólófonalakról szeretnél tanulni, több helyre is mehetsz, több fórumhoz is csatlakozhatsz. A források száma magyar nyelven azért sajnos eléggé véges.

A pólófonalazás függőséget okozhat, ezért mindenképpen csak akkor olvass tovább, ha vállalod a felelősséget, és elfogadod sorsodat.

17992056_1161331870643567_8121878853031381125_n.jpg

 

 

Ahol már én is igyekszem segíteni Nektek: a Pólófonalazz velünk! Facebook csoport. Itt minden mintát saját magam mutatok be, megosztom a videóimat a YouTube csatornámról. Várlak nagy szeretettel itt is.

 

Van még egy könyv is, ami a pólófonalazásról szól, ezt egy külföldi szerzőtől fordították magyarra.

Horgolás pólófonalból a címe, Dedr Uys az írója és itt érheted el a Bookline-on (nem affiliate link!, bárhonnan megveheted).

 

Van még néhány pólófonalas oldal, illetve sokat osztják meg az elkészült munkáikat a kézműves csoportokban. Érdemes keresgélni Facebookon és Pinteresten is! Ha kérdésed van, ha tanulni szeretnél, fordulj hozzám bizalommal, mert én tudom, hogy Te is tudsz készíteni magadnak szépséges tárolókat, táskákat.

 

Sok sikert Neked, és találkozzunk a workshopokon, a csoportokban vagy egyszerűen csak kövesd a YouTube csatornámat.

 

Üdvözlettel,

Eszter

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr7412470079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása