Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

Üdv a fedélzeten! - kedvenceim tengerész stílusban ⚓

2020. augusztus 01. - Bármitartó

Van három szín, ami olyan jó barátságban van, hogy el sem engedik egymás kezét. Ez a barátság nyáron pedig egyre erősebb lesz. Sőt! Csatlakozik hozzájuk pár kihagyhatatlan, klasszikus szimbólum, ami minden évben örök, sosem megy ki a divatból. 

Ez a tengerész stílus, amelyben az élénkpiros, a fehér és mindenhez illő kék, valamint a horgony, kötél, hajókormány és egyéb jellemző motívumok a ruhákon, táskákon, ékszereken egyaránt jól mutatnak.

A Bármitartó is szereti a tengerész stílust. Most pár napig igazi vitorlás hangulatot idéző fonal és limitált kreatív kiegészítők közül válogathatsz, melyből divatos, de egyben klasszikus és ötletes dekorációkat, táskákat, tárolókat horgolhatsz magadnak.

imgp5262_f_masolata.jpg

Hogy ne csak hazabeszéljek, körülnéztem egy kicsit, hogy mi minden érdekesség és szépség kapható még tengerész stílusban és színekben.

Szeretném neked megmutatni a személyes kedvenceimet:

 Egyedi kerámia gyöngyök - Dragée

Nevéhez hűen, tényleg drazsé szerűek ezek a kerámia gyöngyök. Ha a pirosakat betennénk a cseresznyék közé a piacon, biztos nem tűnne fel senkinek a különbség. Olyan nem túl sok, nem túl kevés szellemiségben alkothatsz velük. Millió színben, így természetesen tengerész árnyalatokban is kaphatók. 


34703299_1935235416500959_3833878388993425408_n.jpg

 

 

Kréták - Boya

Olyan szépek ezek a kréták. Szerintem Eric Clapton komoly bajban lenne, hogy pengessen vagy rajzoljon inkább vele. Speciális anyagának köszönhetően nem fogja meg a kezet, hobbi és professzionális használatra egyaránt alkalmas. Egyesével, színenként, de szettekben is kapható, és több díjat is bezsebelt már ez a kis maroknyi csoda.
34670031_10155493935173038_6296745346714304512_n.jpg

Telefonszámos karkötő - Callkötő

Mióta gyerekem van, azóta az életembe vele együtt beköltözött egy másfajta aggódás is. Nem ordít, csak csendben birizgálja a gondolataimat. Most, hogy már nagyobbacska az utód, aktívan megyünk ide-oda, nyaralunk, gyerekprogramokra járunk. Azt hiszem minden kisgyerekes szülőnek megfontolandó egy ilyen telefonszámos karkötő beszerzése. Főleg, ha külföldre is megy a család. Ott ugyanis vészhelyzet (értsd a gyerek leszakadt tőlünk, elkeveredett, megtámadták az orkok, stb...) esetén hiába magyarázza a Jorgosznak, hogy Kisfaludy utca 12.
callkoto.jpg

Tengerész stílusú ékszerek - Gubanc ékszer

Ha ránézek erre a képre, szinte megkívánom, hogy összeállítsam a magam szettjét, ami a horgonyos akasztós füliből és a hajókormányos láncból állna. Mindehhez egy hófehér, lenge blúz. Jaj, mikor megyünk már nyaralni... :)

gubanc_ekszer.jpg

Kötélből készült kopogtató - Filcvarázs

Megtetszett ez a kopogtató, leginkább a vastag hajókötélből tekert alapja miatt. No, és azért még, mert felfedeztem rajta némi pólófonalat is. A kézzel vart filckiegészítők pedig épp annyira tompítják a rusztikusságot, amennyire kell.

filcvarazs.jpg

 

Paracordból készült kiegészítők - Strong Paramedic Paracord

Szász Tamás ejtőernyő zsinórból készített kiegészítőit nagyon szeretem. Lehet azért mert a furmányosan megfont darabokat gondolatban akaratlanul is mindig párhuzamba állítom a horgolással. Nekem is van tőle kulcstartóm (természetesen Bármitartós logóval), elnyűhetetlen örök társ.

paracord.jpg

Tengerész motívumos Hygi kulacs - Komforte

Egyszer nyáron rosszul lettem a villamoson, mert nem ittam eleget. Azóta nálam alapszabály, hogy víz nélkül nem indulok el sehova. Fokozottan igaz ez, amikor gyerekkel megyek valahova. Ehhez pedig a legjobb egy olyan kulacs, amiben a víz tényleg víz ízű, nem veszi át a műanyag nem kívánt ízjegyeit. Ami pedig talán a legfontosabb, hogy teljesen szétszedhető, minden eleme pótolható, könnyen tisztítható, akár kifőzhető, így tényleg hosszú évekig lehet társunk a forró nyári napokon óvva a környezetünket az eldobható műanyagokkal szemben.

kulacs.JPG

Kerti napelemes világítótorony - Leden világításod

Gyerekként a kedvenc sorozatom a Váratlan utazás volt (gondolom ezzel nem vagyok egyedül). Akkoriban még nem volt ilyen sorozat dömping, meg streaming szolgáltatók. Szépen kivártuk minden héten a várva várt időpontot, és teljesen átélve megnéztük az adott részt. A Váratlan utazásban főcímében és a sorozatban is feltűnt egy világítótorony. Olyan magával ragadó volt, hogy azóta is vágyom a Prince Edward szigetre. Mondjuk nem most, hanem 100 évvel ezelőttre. Amíg nem találják fel az időgépet, addig pedig a kertben lehet gyönyörködni a saját napelemes világítótornyunkban.

napelemes-vilagitotorony-lampa-28cm-7.jpg

Balatonos vászon táska - BogBag

A végére került egy kakukktojás is. Ha már a tengerész stílusú kiegészítőkből válogattam, ugye, hogy nem hagyhatom ki a magyar tengert sem? A Balaton egy fogalom mindenki életében. Ha vissza kell emlékeznem életem legönfeledtebb időszakára, akkor az ide köthető. BogBag vászontáskáiba pedig a kalandokon kívül kerülhet minden más hasznos dolog, naptej, törülköző, meg persze egy kis pénz hekkre, lángosra.

bogi.jpg

Neked melyik tetszett a legjobban? 

Ha kedvet kaptál egy saját tengerész stílusú alkotáshoz, akkor kattints a lenti képre, és nézd meg, hogy mi minden tengerészes szépséggel készültem neked a Bármitartónál:

imgp5313_masolata.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr9816099394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boga Vanda 2020.08.03. 16:45:33

Gratulálok ehhez a szuper válogatáshoz. A kulacs, a callkötő és a paracord tetszik még.
süti beállítások módosítása