Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

Zokni horgolás fázós téli estékre

10 hét - 10 minta karácsonyváró sorozat a Horgoló Angyalokkal - 8. rész

2019. december 04. - Bármitartó

Lassan közeledünk karácsonyváró sorozatunk végéhez. Hihetetlen, hogy múlnak a hetek, és milyen gyorsan közeledik az ünnep, no meg az év vége is.

Ahogy rövidülnek a nappalok, úgy lesz egyre csípősebb a levegő, már az első hó is lehullott, és az idei első hóember is elkészült a kertünkben. 

Ilyenkor esténként jó egy kicsit bekuckózni, előkerülnek a puha takarók, jöhet egy-egy igazi családi film is, film közben akár a horgolótűnk is járhat. Készülhetnek a szívből jövő ajándékok a családtagoknak.

Azért magunkról se feledkezzünk el ilyenkor. 

zokni.jpg

Mai Horgoló Angyalunk Szabó Reni, az ÖtletSzikra kreatív alkotója, aki egy finom, meleg horgolt zokni mintájával kedveskedik nektek. 

A korábbi bejegyzéseket is érdemes Reni blogján átböngészni, mert tele van jobbnál jobb DIY projekttel, nem csak horgolás témakörben!

A zokni teljes minta leírását ide kattintva éritek el.

 

szeretettel_a_horgolo_angyalok_1.png

Még 2 hét van hátra karácsony váró sorozatunkból. Két izgalmas projekt vár még rátok. Kövessétek a Horgoló Angyalok munkáját minden szerdán!

Az idei sorozat eddigi részeit itt találjátok:

1. rész - A Mikulás szánja

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr615337568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása