Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

Karácsonyi kisegér

10 hét - 10 minta karácsonyváró sorozat a Horgoló Angyalokkal - 4. rész

2019. november 06. - Bármitartó

Juhú, itt is a 4. rész a karácsonyváró sorozatunkból. Tudjátok, ez az a sorozat, ahol 10 héten át minden szerdán egy-egy ajándék ötlettel és mintával ajándékozunk meg titeket.

A mai Horgoló Angyalunk Gyuris Bogi, a Boog alkotója, akinek blogján sok-sok saját tervezésű mintát találtok, és tőle indult el húsvétkor a Zokni nyuszi őrület is, amit szerintem több ezren meghorgoltak már.

Most egy kedves kisegér mintáját kapjátok tőle ajándékba. Bogi olyan mintát tervezett, amit változatosan el lehet készíteni. Lehet pulcsiban, kabátban, vagy mintás bundában. Adhattok rá téli sapkát sálat, kapucnis kiskabátot. Lehet horgolt a keze, vagy csak hímzett.

gyuris_bogi.jpg

Az alap egérke részletes, fázis fotókkal gazdagított mintáját ide kattintva éritek el.

A kiegészítőket pedig Bogi a csoportjában fogja megosztani veletek.

szeretettel_a_horgolo_angyalok_1.png

Még 6 hét van hátra karácsony váró sorozatunkból. Sok-sok izgalmas projekt vár még rátok. Kövessétek a Horgoló Angyalok munkáját minden szerdán!

Az idei sorozat eddigi részeit itt találjátok:


1. rész - A Mikulás szánja

 

A következő részig pedig ezeken a helyeken találkozhattok velem:

fb_banner.JPG

yt_banner.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr2015288478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása