Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

Zokninyuszi - Boog mintája alapján

Húsvéti #horgolóangyalok - 1. rész

2019. április 08. - Bármitartó

Mindig is csodálattal néztem az amigurumizó horgolókra. Egyrészt mert valóságos csodákat hoznak létre horgolótűvel és fonallal, másrészt pedig a végtelen türelmükért, amit egy figura meghorgolására áldoznak. 

A jó munkához bizony idő kell, de egy-egy amigurumi figura elkészítése mindent megér, amikor tudod, hogy éppen valakinek a hű játszópajtását horgolod, akivel lehet, hogy évekig vigyáznak majd egymásra. 

A mai napon az amigurumi rajongók fognak nagyon örülni, mert egy igazi húsvéti cukiságnak szeretnénk átnyújtani nekik a mintáját.

Pontosabban, Gyuris Bogi, aki a Boog alkotója. Oldalán nem csak a horgolók találnak izgalmas mintákat, hanem a varrás szerelmesei is szemezgethetnek pár elkészíteni való projektet.

Fogadjátok szeretettel Zokninyuszit, ami húsvétig még biztos beleférhet a gyerekek nagy örömére. 

Az elnevezés onnan ered, hogy hasonlóan levarrt karokkal készítenek páratlan zokniból ilyen nyuszikat, babát, macit.

Bogi nyuszi mintája tesztelt, vagyis garantált a sikerélmény. 

A teljes mintát és a letölthető PDF változatot ide kattintva éritek el.

kepkivagas_4.JPG

 

Ne felejtsétek, idén 3 napon keresztül 3 alkotó lep meg titeket egy-egy húsvéti mintával vagy ötlettel.

Holnap én várlak titeket, találkozzunk akkor is!

astrid_smith.png

Ha hasznosnak találtad a bejegyzést, és úgy gondolod, hogy másoknak is tetszene, akkor köszönettel veszem, ha megosztod.

Youtube-csatornámon közel 70 izgalmas, érthető pólófonalas oktató videóból tanulhatsz. Iratkozz fel, és automatikus értesítést kapsz, ha új videó került fel a csatornára!

Ha szívesen megmutatnád másoknak is az alkotásaidat, akkor várlak szeretettel a Pólófonalazz velünk! facebbok csoportban.

Ha alapanyagra, kezdő mennyiségű pólófonal gombolyagra, horgolótűre van szükséged, akkor látogass el a Bármitartó webshopjába.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr6914748179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása