Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

A pólófonalazás az új trend! - Te próbáltad már?

2017. július 10. - Bármitartó

A Bármitartó kosarait nagyon sok helyen látni viszont. Mások is készítenek ilyen kosarakat, így népszerűsítjük közösen a pólófonalas technikákat. Gyönyörű lakberendezési termékek készülnek így, amelyek bármelyik otthonban megtalálják a funkciójukat.

17819972_1469177406445967_1324805883_o.jpg

Egy modern, high-tech konyhában a textil finomítja a magasfényű éleket, puhasága gyöngédséget visz a struktúrált vonalakba. Manapság a vintage stílus is igen kedvelt, egy szépen horgolt szürke-fehér kenyérkosár remekül mutat az asztalon. A természetközeli stílusokat, a rusztikus formákat pedig erősíti. Bárhol jól mutat. A gyerekszobában szinte nélkülözhetetlen, a fürdőben pedig melegséget és puhaságot hoz a csempézett falak és kerámia felületek kiegészítésére. Ezeken kívül még rengeteg felhasználási módja van a kosaraknak, amiket elkészíthetsz, vagy elkészítek Neked, kör, négyzet, háromszög, akármilyen alappal, magassággal, színnel. 

Már sokszor írtam arról, hogy milyen sokféleképpen lehet a kosaraimat felhasználni. Itt, a blogon, a Bármitartó Facebook oldalán, a pólófonalas csoportomban már biztosan láttad a videóimat is, amik lépésről lépésre mutatják be a kosárkészítést az alapoktól. Ha érdekel részletesebben, akkor várlak szeretettel a csoportomban, mert ott mindig elsőkézből értesül mindenki az újdonságokról is.

18302244_1486402074745130_731130022_n.jpg

 

Ha pedig már újdonságokról beszélünk, akkor szeretnék kicsit dicsekedni, mert nekem  igazán nagyon jól esik, hogy a Gombocska oldalon említést kapott a Bármitartó. Itt tudjátok megnézni a cikket, ami egyébként egy szuper jó írás a pólófonalakról. No, nem azért, mert engem is említ. :)

Egy másik büszkeségem, hogy a Tchibo is bemutatta a munkámat, amikor újrahasznosítottam a kapszulájukat. Ezt a képet már biztosan ismeritek, keringett a neten egy ideig, eléggé közkedvelt lett.

Ennyit a dicsekvésről, bár be kell valljam, nagyon büszke vagyok, akárhányszor csak látom kis kosárkáim utóéletét, imádom, amikor küldtök nekem képeket, hogy végül hova kerültek.

Mindig szeretettel várom a saját munkátok eredményét is, ha egy videómból tanultatok. Bátran tegyétek ide kommentbe is! 

Üdv,

Eszter,

Bármitartó - modern horgolmányok

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr9712652467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása