Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

Lapozd végig elsőként a Bármitartó téli katalógusát!

2017. szeptember 21. - Bármitartó

Az napjaim intenzíven és gyorsan telnek. Izgalmas időszak ez. Soha nem gondoltam, hogy egyszer szeptember közepén egy általam feldíszített karácsonyfával fog szemezni a fényképezőgépem objektíve :)


Az elmúlt hetekben megszámlálhatatlanul sok ötlet, telefon, email, egyeztetés van mögöttem, azt hiszem ez a legintenzívebb tervezős időszak az egész évben egy kézműves számára. A Wood Stitch Collection horgolható fa alapok jöttek, láttak, győztek, és persze maradnak még. Olyannyira, hogy egy sor téli és karácsonyi ihletésű darabbal bővül a termékcsalád.

Éjszakákba nyúlóan horgolok, hogy minden darabot tesztelhessek, kísérletezhessek rajtuk, hogy mit lehet belőlük kihozni. Elárulom, hogy csodálatos, változatos és szívmelengető dolgokat!


Elérkezett az ideje, hogy nektek is megmutassam ennek a munkának az eredményét, ezért szeretettel meghívlak titeket a virtuális katalógusom bemutatójára, amely szeptember 25-én, hétfőn 18:00 órakor lesz. Kíváncsi vagy? Kattints a képre és vegyél részt az eseményen!

teli_ujdonsagok.png

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr6012883996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éva Ferencsik Gáborné 2017.11.21. 11:39:26

Koszonom az ertesitest. Fantasztikusak a termekek.
süti beállítások módosítása