Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

Bármitartó Blog

Egy új blog színekről, fonalakról, home decorról és praktikumról

2017. április 06. - Bármitartó

A Bármitartó - modern horgolmányok már nem csak a Facebookon érhető el, hanem saját Blog.hu oldallal jelentkezek! Szeretnék minden héten hozni nektek egy új témát, egy új ötletet, színeket és csodákat. De legfőkébb tippeket és trükköket, amikkel ügyesen rendezhetjük be az életünket, otthonunkat. 

A "zseni átlát a káoszon"- elv szerintem nem vigasztal meg egy kisgyermekes anyukát sem, így sok ötletet hozok majd hogyan lehet úgy gyorsan összedobálni a játékokat, hogy az mégis ízlésesen nézzen ki. 

Egyszer egy anyuka ismerősöm mesélte, hogy ő hogyan oldotta meg a rendrakást, amikor teljesen elfelejtette, hogy családlátogatásra várják az új osztályfőnökét a nagyobbik gyerkőcnek. Amikor mégis feleszmélt, rájött, hogy arra már idő nincs, hogy rendet rakjon a gyerekek után (totyogó mellett pedig a rendrakás amúgy is olyan, mintha szélviharban próbálnál faleveleket összekupacolni). Így hirtelen ötlettől vezérelve feltekerte a szőnyeget, kihúzta a komódot, széthúzta a függönyöket. Az összes játékot pedig beseperte egy sarokba, majd azzal várta a osztályfőnököt, hogy "épp felújítás kezdődik, elnézést a káoszért". 

Vajon a praktikus Bármitartók segíthettek volna rajta? Ki tudja! :)

barmitarto_babavaro_tarolo_barackvirag.jpg

 

A Bármitartó nemcsak játéktárolásra alkalmas. A Bármitartókat szívből ajánlom kicsiknek és nagyoknak is ám!

Mire jó egy Bármitartó a lakásban? Mekkora egy ilyen tároló?

Megígérem, mindenre fény derül itt a blogban! Kövesd a Facebook oldalamat, olvasd a blogot.

 

Addig is szép napot kívánok!

Szentesi Eszter

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr912286363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása