Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

Lebuktak a játékok, titokban videóztam őket! ;)

Néhány szó a Bármitartókról

2017. április 19. - Bármitartó

 

A Bármitartók egyik legklasszabb felhasználási formája a gyerekjátékok tárolása. A játékok annyira szeretik ezeket a tárolókat, hogy elpakolják saját magukat. Ezt be is bizonyítom neked, a cikk végére beillesztettem egy videót, amit titokban készítettem. Lebuktak! Ezek a duplók bizony lebuktak!

 

A pólófonalból készült tárolóim tényleg annyira praktikusak, hogy minden helyiségben, bármire használhatóak. A fürdőszobában tarthatom bennük a fésűket, hajgumikat, a hálóban az ékszereimet, a konyhában az asztal dísze lehet.

A húsvéti tojásgyűjtéshez is elengedhetetlen kellék volt.

Egy teljesen hétköznapi polcot teljesen megváltoztathat egy színben odaillő Bármitartó. Egyszerű horgolási technikával is elkészíthető, és egy apró kiegészítővel személyre szabható. Ez a legjobb dolog ezekben a tárolókban. Lehet szettet készíteni, akár teljesen egyforma darabokat, de bármikor egyedivé tehetőek.

Szívesen horgolom őket, bármilyen formát, színt, mintát elkészíthetek. Ez az alkotói szabadság elvarázsol, megnyugtat, felpezsdít, kikapcsolódásnak is remek. De elárulok egy titkot! Nem lehetetlen megtanulni ezeket a technikákat, egy kevés szépérzék, kicsi kézügyesség, és máris a saját díszeiddel dicsekedhetsz. Hamarosan kész oktatóanyagokat is szeretnék adni nektek, de addig amíg ezek elkészülnek, tervezhetünk együtt.barmitarto_diy_tanulocsomag.png

A szombati vásáron pedig DIY – Csináld Magad kis dobozkákat találtok nálam.

Említettem már, hol lesz a vásár? Az Otthon Placc? A cikk aljára kiírom a részleteket, mert tényleg szeretnék személyesen is mesélni a horgolásról, a pólófonalakról. A vásáron hozzám hasonló kézművesek lesznek kint, akik teljesen egyedi termékeikkel bűvölik el a vásárlóikat.

Mit is akartam még mesélni ma? Hát persze! A gyerekeknek szóló kis tanuló csomagocskáim! Ezek is újak.

 barmitarto_kids_diy.jpg

Nézegessétek meg a fotóimat, ezeket mostanában készítettem. Itt a Facebook albumomhoz a link:

 

Bármitartó Facebook Képek

 

Ez a bolondos áprilisi időjárás nem nagyon engedi még a kinti fotózást, pedig egy szuper piknikre már nagyon vágyom. poharalatet_barmitarto.jpg

 

Addig is itt az ígért videó, ami bebizonyítja, hogy minden gyerkőcnek kell egy Bármitartó.

 

 Video - Animáció

 

 

A link, amin keresztül elérheted az Első Otthon Placc vásár részleteit:
https://www.facebook.com/events/1880856748863093/

(Szombat, 10 óra az Instantban, Budapesten)

 https://www.facebook.com/pg/barmitarto/videos/?ref=page_internal

 Üdvözlettel és napsütéses szép hetet kívánva,

Eszter

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr9612437517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása