Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

5 tuti ajándék tipp horgolóknak karácsonyra

2017. november 14. - Bármitartó

Jön a karácsony, és nem tudod, mit ajándékozz horgoló ismerősödnek? Engedd meg, hogy egy picit segítsek! A cikk végére garantáltan tele leszel jobbnál jobb ötletekkel!

1. Fonal

Ugye, milyen kézenfekvő megoldás? A legelső, amit tudnod kell, hogy egy horgolónak SEMENNYI fonal nem sok! Ezt szó szerint vedd. Az leglelkesebb horgolók óriás dobozokban gyűjtik és rendszerezik a kincseiket, mindig újabb és újabb projekteken törik a fejüket.

Ahhoz, hogy a te ajándékod ne legyen évekig doboz töltelék, mozdítsd ki a megajándékozottat a komfortzónájából! Eddig csak mellényeket vagy kis figurákat horgolt? Akkor ideje, hogy megismerje az XL horgolás világát, ahol minden gombolyag egy kicsivel nagyobb, a munka vele pedig szórakoztató és haladós! Hidd el, hálás lesz érte neked! Egy vérbeli horgoló szeret megismerni minden újdonságot, ami a fonalakat illeti.

Vannak olyan szaküzletek, amik kifejezetten erre a típusú horgolásra specializálódtak, szívesen segítenek a válogatásban és tanácsokat adnak a megfelelő alapanyagok kiválasztásához. A képre kattintva elérheted az egyik ilyet.

1_5.png

2. Érdekes újdonságok

Aki horgol, az valószínűleg másban is kreatív. Ha pedig ezt a két dolgot összeköti, akkor garantáltan valami szuper dolgot tud alkotni. Ilyen érdekes újdonság a horgolható fa alapok, amelyeket szabadon dekorálhat, használhatja őket térben és síkban is, olyan dolgokat is kihozhat belőle, amire eddig még nem is gondolt. Ha egy horgoló a kezébe veszi ezeket a fa alapokat, tuti, hogy beindul a fantáziája. Készülhet belőle horgolt óra (igen, tényleg!), tároló, üzenőtábla, dobozka, ezernyi dolog. A horgolható fa alapokból csinos kis karácsonyi csomagot tudsz összeállítani. Nézd csak, mi minden készíthető vele:

4_2.png

3. Időspóroló kiegészítők

Vannak olyan horgolós projektek, ami mindenkinél bakancslistás. Ilyen például a puff készítés is. Melyik horgoló ne álmodott volna róla, hogy készít egy ilyen szuper trendi lakáskiegészítőt? Ha ehhez szeretnéd hozzásegíteni, akkor szeretném a figyelmedbe ajánlani a kész puff alapokat, amik körbe horgolhatók, masszívak, így a megajándékozottnak már csak az elkészítésre kell koncentrálnia. Kihagyhatja az olyan problémásabb mozzanatokat, mint a mivel fogom a puffot megtölteni, ki fogja megvarrni a huzatot, és ehhez hasonló kérdések.

2_3.png

4. Ajándékcsomag a kedvenc témájához

Tudod például, hogy a horgoló szeretted táskákat készít a legszívesebben, akkor válogass össze egy kis csomagot táska kiegészítőkből. Kerülhet a csomagba táskafül fából vagy bőrből, horgolható táskaalap, csattok és kapcsok akár.

Nincs nagyobb öröm, amikor egy újabb képzeletbeli projekthez ott van minden apró kiegészítő, így már csak az alkotással kell foglalatoskodni. Biztos, hogy arról a táskáról mindig te fogsz eszébe jutni.

3_3.png

5. Workshop 

Egy horgoló mindig szívesen tanul valami újat! Nézz körül a környezetedben, biztos vagyok benne, hogy valamelyik helyi fonalbolt szervez kézimunkás workshopokat. Sőt, érdemes itt is kicsit kitolni a határokat! Az ismerősöd eddig csak horgolni tudott? Akkor fizesd be egy kötő tanfolyamra. A közös alkotás mindig ad valami nagyszerű új élményt és inspirációt a további alkotáshoz. Az ember azt érzi utána, hogy több lett tőle, mosolyog a lelke. Ezt az élményt ajándékozni pedig biztos siker!

5_3.png

Ez volt az én 5 tuti tippem horgolóknak történő ajándékozásra. A lényeg azonban mindig az, hogy az ajándék szívből jöjjön! 

Ha téged is érdekel az XL horgolás világa, akkor szeretettel várlak Facebook csoportomban, ahol egy fantasztikus, segítőkész közösségben tanulhatsz egészen az alapoktól.

18337369_1486402064745131_1143953017_n.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr7913269701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása