Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

Láthatatlan sorzárás pólófonalas horgolásnál

2018. október 08. - Bármitartó

Aki horgolt már életében pólófonalból az tudja, hogy vannak bizonyos "gondok", ami a vastag fonal jellegéből adódnak. Aki még nem, az pedig biztos, hogy szembesülni fog vele előbb-utóbb.

Ilyen például a sorzárás is, ami ennél a fonalnál különösen fontos lépés, hogy jól sikerüljön, és ne piszkáljon bele túlságosan az áhított harmóniába.

Ha ráérzel egyszer a láthatatlan sorzárás ízére, akkor biztos, hogy nem alkalmazod többet a hagyományos kúszószem-soremelés kombót.

nevtelen_terv_8.png

Ebben a bejegyzésben egybegyűjtöttem neked az általam készített háromféle láthatatlan sorzárás videóit, hogy ne kelljen külön-külön keresgélned.

1. Rövidpálca

Sokat használt alap pálca típus, haladós, hálás minta. Kezdő horgolóként ezt a pálcát sajátítod majd el először. Biztos, hogy találkozol vele bármitartó horgolás közben is, ha másért nem, akkor a kosarak aljának készítésénél.

2. Búzaszem minta

Szintén nagyon kedvelt minta típus, különösen alkalmas masszívabb, stabil tárolók készítésére. Érdemes megtanulni, hogy hogyan lehet láthatatlanul sort váltani vele. Mivel katonás rendben állnak egymás felett a szemek, igazán megérdemlik, hogy ne törjük meg ezt az idillt.

3. Egyráhajtásos pálca

A pólófonalas horgolásnál főleg szőnyeg készítésnél fogod alkalmazni. Szuper haladós, vizuálisan is kellemes pálca típus. A videóból kiderül, hogy hogyan tudod elrejteni a sorok összekapcsolását vele.

 Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg, hogy másoknak is hasznára lehessen.

Ezeken a helyeken pedig még több hasznos ötletet és tippet kaphatsz, ha pólófonalból szeretnél horgolni:

yt_banner.JPG

fb_banner.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr10014287653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása