Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

Akvarell festmény köré horgolt képkeret

10 hét - 10 minta karácsonyváró sorozat a Horgoló Angyalokkal - 3. rész

2019. október 30. - Bármitartó

Hupsz, máris a 3. hétnél járunk a karácsonyváró sorozatunkkal. Ez a hónap egyébként olyan hamar eltelt, mintha nem is lett volna. Azért így az utolsó napokra is maradt belőle egy igazán szuper projekt.

A mai Horgoló Angyalunk Petkesné Lami Bakos Györgyi, festőművész, hobbi horgoló, a Lami Art Magazin lelke.

lami_1.jpg

Györgyit már 2-3 éve ismerem, és talán nem túlzás azt állítani, hogy barátok vagyunk. Nagyon bírom a látásmódját, a kitartását, a kreativitását, az egész lényét. 

Évente párszor találkozni szoktunk nála, és ilyenkor mindig elcsodálkozom, hogy milyen alkotói energiák vannak a műterem otthonában. A falakon mindenhol a festményei vannak, egy letakart festővászon egy újabb, még titkos csodával, ecsetek hada, no és persze süti. :)

Egy ideje pedig az akvarell festészet felé fordult, mert szeretné megmutatni mindenkinek, hogy az iskolai elfolyt vízfestékes festegetés élménye után, van ennek egy sokkal szebb, élvezetesebb, sőt, mindenki számára elsajátítható módja is. 

Éppen ezért a mai részben nem csak horgolhattok, de bepillanthattok az akvarellezés varázsába is egy-egy videója segítségével.

Györgyi egy jobb sorsra érdemes, régi képkeretnek ad új esélyt. Az én legnagyobb örömömre ezt pólófonalból álmodta meg. A csodaszép, újjávarázsolt képkeretbe pedig egy akvarell festmény kerül, amit szintén elkészíthettek a segítségével.

Az tutorial minta videókat, és Györgyi teljes bejegyzését ide kattintva éritek el.

szeretettel_a_horgolo_angyalok_1.png

Még 7 hét van hátra karácsony váró sorozatunkból. Sok-sok izgalmas projekt vár még rátok. Kövessétek a Horgoló Angyalok munkáját minden szerdán!

Az idei sorozat eddigi részeit itt találjátok:


1. rész - A Mikulás szánja

 

A következő részig pedig ezeken a helyeken találkozhattok velem:

fb_banner.JPG

yt_banner.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr6415271708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása