Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

Így alkot kék pólófonalból a Bármitartó közössége

2020. január 10. - Bármitartó

A kék egy jó szín. Megidézi a tengert, a kék eget, a tó vizét, csodaszép virágokat. Otthonunkban pedig nyugtató hatásával biztonságot ad. Rengeteg árnyalata van; a vibráló türkiztől, a lágy babakékig, a zafírtól az izgalmas pávakékig.

Ja, és persze ne hagyjuk ki a legnagyobb aktualitását se ennek a színnek, ugyanis a 2020-ban a Pantone szerint az év színe a klasszikus kék lett.

Mi pólófonalból horgolók is nagyon szeretjük a kéket. Ha azt mondom, hogy nagyon, akkor azt értsd is úgy. Pár napja kértem a Bármitartó facebook csoportjában, hogy mutassák meg a csoporttagok a legkedvesebb kék színű munkáikat. Elámultam, hogy mennyire szeretik ezt a színt, záporoztak a hozzászólások, amelyből gazdagon válogathattam ehhez a poszthoz képeket.

csizmadia-bozsity_aporka.jpg(alkotó: Csizmadia-Bozsity Aporka)

El kell, hogy mondjam, milyen büszke vagyok a csoportomra. Ennyi igazán kreatív személyiséget nehéz találni egy helyen. Nagyon szeretek minden nap belépni a csoportba és átnézni az új bejegyzéseket, megválaszolni a kérdéseket. Minden nap azon gondolkodom, hogy milyen új projektet, videót vagy érdekes írást készítsek nekik. 


Éppen ezért ebben a bejegyzésben legyen övék a főszerep, nézzük meg, hogy mit alkot a Bármitartó közössége kék pólófonalból. Egyúttal kedvcsinálónak is szánom a cikket azoknak, akik még csak fontolgatják, hogy nekikezdenek a pólófonalas horgolásnak, és ötleteket gyűjtenek, hogy mi mindent lehet vajon készíteni ebből a csodálatos fonal fajtából.

Ezeket biztosan:

Klasszikus bármitartót

Bármije mindenkinek van. Kinek több, kinek kevesebb. A bármik szeretik jól érezni magukat például ilyen helyeken:

Ajtódíszt, kopogtatót, fali dekorációt

Már belépés előtt kellemes élmény rápillantani ezekre a kék dekorációkra.

Horgolj valami kéket a legkisebbeknek

Gyerekkorban a kék inkább fiús színnek minősül, persze lányoknak is készülhetnek figurás tároló kosarak vagy éppen izgalmas kincses dobozok pólófonalból.

Táskát vagy neszeszert

Táskát horgolni nagyon jó érzés, főleg az, amikor te magad vagy mások büszkén viselik az alkotásodat.

Párosítsd a kéket más színekkel

Helyezz mellé bátran akár teljesen eltérő, más árnyalatokat. A kéknek a klasszikus párosításokon mellett szinte minden jól áll.

 

Kombináld WSC horgolható faalapokkal

Díszítsd, színezd kedvedre a faalapokat, biztos, hogy megismételhetetlen alkotások fognak születni a kezeid által.

A végére pedig hagytam egy igazi különlegességet

Nem mindenki horgol a pólófonalból. Van, aki szőni szeret belőle. Például ilyen csodaszép, kékséges szőnyeget.

nyerges_zoltanne_szedlak_eva.jpg(Nyerges Zoltánné Szedlák Éva pólófonalból szőtt szőnyege)


Ez volt a legkékebb bejegyzés idáig a blogon, de sajnos ebbe sem fért bele minden. Ha kíváncsi vagy a többi kreatív alkotó munkájára, akkor várlak szeretettel a Pólófonalazz velünk! facebook csoportunkba!

Ha pedig kedvet kaptál, hogy valami kéket horgolj pólófonalból, akkor válogass a Bármitartó webshop kínálatából. Nézd csak, jelenleg ennyi kék dolog közül választhatsz.

Hamarosan górcső alá vesszük a többi színt is, kövesd a blogot, tarts velem akkor is.

A következő bejegyzésig pedig ezeken a helyeken is találkozhatunk:

fb_banner.JPG

yt_banner.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr6715402892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása