Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

Horgolt clutch

10 hét - 10 minta karácsonyváró sorozat a Horgoló Angyalokkal - 9. rész

2019. december 11. - Bármitartó

Még pont 2 hét van karácsonyig. Ilyenkor a horgolóknak már extra gyorsan jár a tűjük, hogy mindennel időben elkészüljenek. Ha pedig nem horgolunk, akkor ötleteket gyűjtünk, és örülünk, hogy még azért van egy kis idő az új ötletek megvalósítására is.

Bevallom, fogalmam sem volt eddig, hogy mi az a clutch, amíg a mai Horgoló Angyalunk, Sándor-Molnár Helga a Helga's Eco Design alkotója fel nem világosított róla. Nos, ez egy kézben kényelmesen elférő kis táska, amibe a legszükségesebb holmikat pakolhatod bele. Ugye, így már mindjárt érthetőbb.

helga.jpg

 

Szerintem remek alapdarab lehet, fonal választástól függően pedig akár hétköznapibb, akár elegánsabb kivitelben is meghorgolhatjátok. Ha pedig egy picit továbbgondoljuk, akár lehet táskarendező vagy bélelve titkos nasi tartó is a nehezebb időkre. Egyszóval bármit beletehetsz, bármije meg ugye mindenkinek van.

Helga egyébként környezettudatos horgolóként szereti az egyszerű, de funkcionális darabokat. Az ő clutch-a is ennek jegyében készült, egy szép natúr organikus pamutfonalat választott hozzá.

A teljes minta leírásáért ide kattints.

 

szeretettel_a_horgolo_angyalok_1.png

Még egy legutolsó rész van hátra karácsony váró sorozatunkból. Egy izgalmas projekt vár már csak rátok. Tartsatok velünk a jövő héten is, addig pedig nézzétek végig az eddigi projekteket!

Az idei sorozat eddigi részeit itt találjátok:

1. rész - A Mikulás szánja

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr3215347772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása