Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

5 horgolós könyv, amit nagyon szeretek+MEGLEPETÉS

2018. november 16. - Bármitartó

Aki horgol, az szenvedélyes ötlet gyűjtő is egyben, és mi más lehetne a jó ötletek és inspirációk tárháza, mint egy-egy nagyszerű  könyv.

Az elmentegetett linkek és képek előbb-utóbb feledésbe merülnek, nagy az online "zaj" körülöttünk, néha már azt sem tudjuk, hogy hova mentegettük őket.

Egy könyv azonban állandó, fizikailag létező, kézbe vehető, állandó értéket képvisel a folyamatosan változó világunkban.

Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem neked 5 horgolós könyvet, amit nagyon szeretek. A cikk végén pedig egy meglepetés is vár rád!

nevtelen_terv_11.png

1. Király Ildikó - Praktikus horgolt babaholmik hároméves korig

Régen a horgolás természetes volt, már az iskolában is elsajátíthatta bármelyik tizenéves. Manapság annyira begyűrűzött az életünkbe a fast fashion, az olcsó, az egyszer használatos és az eldobható, hogy szinte már fáj. A horgolt, valódi szeretettel és odafigyeléssel készült babaholmik viszont szerencsére nem mentek ki a divatból. Ebből a könyvből megtanulhatod elkészíteni a gyermeked első takaróját, vagy alvó barátját, készíthetsz divatos kiegészítőket, amik biztos, hogy évekig szép emlékek lesznek, és büszke is leszel magadra.

Terjedelem: 44 oldal
Ár: 1995 ft

 

2. Caitlin Sainio - Horgolt szegélyek

A méltán ismert minta tervező hölgy remekműve ez a könyv. Ahogy lapozgatod rögtön beindul a fantáziád.
Egy szép szegély feldobja a legegyszerűbb párnát vagy takarót is, de akár ruhadarabok is egyedivé tehetők vele.
Ebből a könyvből 75 féle szegély horgolását tanulhatod meg. Lesz közötte klasszikus, romantikus, játékos, a képek pedig olyan csodaszépek, hogy nehéz lesz letenned.

Terjedelem: 128 oldal
Ár: 3995 ft

3. Kenyó Bea - Horgolt ez+az

Ez a könyv annak való, aki kifejezetten szereti a praktikus horgolt holmikat. Jó kiinduló alapja, hogy mi minden háztartásban is nélkülözhetetlen ipari dolgot lehet kiváltani fonallal, horgolótűvel és némi idővel. Textilkosár, szappanzsák, csipesztartó, arctisztító korong..., csak, hogy pár dolgot említsek. Jól követhető leírások, inspiráló fotók jellemzik ezt a kiadványt.

Terjedelem: 88 oldal
Ár: 2495 ft

4. Vita Apala - Horgolt kiscipők

Nincs nagyobb öröm, mint egy gyermek születése. Olyan energiákat szabadít fel a várandóság az ember lányában, amiről addig nem is hitte, hogy benne lakozik. A családról már nem is beszélve, ezért ezt a könyvet (leendő) édesanyáknak és nagymamáknak is jó szívvel ajánlom. Számtalan horgolt cipőcske, csinos szandál vagy divatos kis csizma közül válogathatsz benne. Egy jó alaptechnika elsajátítása után pedig indulhat a színvariációk készítése, hogy a környezetedben született bébik se maradjanak horgolt lábbelik nélkül.

Terjedelem: 144 oldal
Ár: 3995 Ft

5. Lesley Stansfield - 100 kötött és horgolt virág

Öröm belelapozni ebbe a könyvbe, csodálatos, színes, szinte érzed a virágok illatát. Levendulák, kankalinok, rózsák, árvácskák hívogatnak, hogy készítsd el őket. Sőt, nem csak horgolt, hanem kötött virágokat is találhatsz benne. Egy-egy ilyen aprócska alkotással pedig feldobható a táskától, a hajpántokon és ruhadarabokon át a kosarakig minden. 

Terjedelem: 128 oldal
Ár: 3995 ft

Most pedig jöjjön a meglepetés, amit az elején ígértem:

Mától mind az 5 könyv kapható a Bármitartó webáruházban, sőt legyen Tied bármelyik teljesen INGYEN!

Ilyen lehetséges? Igen! Szeretném ajándékba adni neked! Nézd meg a részleteket itt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr6114362531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása