Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

TOP 5 - legnézettebb idei Bármitartó videó

2018. december 28. - Bármitartó

Az előző részben végignéztük, hogy melyek voltak a legolvasottabb bejegyzések a blogon, most pedig tekintsétek át velem az idén készült videók közül az 5 legnézettebbet.

Most is legyen visszafelé a sorrend, kezdjük az ötödikkel.

5. hely 

Madaras szőnyeg zsinórfonalból horgolva

Az eddigi legösszetettebb blog cikkemhez készült ez a rövid videó. Az idei Horgolj velünk karácsonyra! sorozat kezdő része volt, amiből egy általam tervezett minta alapján készíthettetek Madaras szőnyeget zsinórfonalból.

Közel két hétig dolgoztam ezen a bejegyzésen, fényképek, minta leírás, videó készült hozzá, ráadásul határidőre íródott.

Utólag azt mondom, hogy minden perce megérte, mert fantasztikus érzés látni, hogy mennyien elkészítettétek már a Madaras szőnyeget.

4. hely

Láthatatlan sorzárás búzaszem mintánál

Ez egy nagyon hasznos kis videó lett, amiből megtanulhatod, hogy hogyan tüntesd el teljesen a szokásos kúszószem-láncszem sorzárás nyomait.

Ha ezt a módszert gyakorlod és megtanulod, akkor garantálom, hogy nem fogsz visszatérni a hagyományoshoz, a pólófonalból horgolt munkáid pedig még szebbek lesznek.

3. hely

A szabályos kör horgolásáról még egyszer...

Minden Bármitartó alapja egy jó kör alap (vagy négyzet, vagy téglalap, de ez már más kérdés...).

Több módszert alkalmazhatsz, az egyikben nem kell számolnod, a másikban ezt nem úszod meg, de cserébe igazi kört kapsz. Ebben a videóban a két módszert egyszerre mutatom meg neked, hogy lásd a különbséget a végeredményben is.

2. hely

Láthatatlan sorzárás és színváltás rövidpálcával

Úgy látszik idén a láthatatlan sorzárásos videók éve volt.

Ezen és a búzaszemesen kívül készült még egy az egyráhajtásos pálcához is, azt ide kattintva tudod megnézni.

1. hely

Búzaszemes ovális alap készítése

Ezt a videót szerettétek a legjobban az ideiek közül. Ebben a részben megnéztük, hogy hogyan tudtok egyenletes, középen zárt búzaszemes ovális alapot készíteni.

Ez az alap utána jó hasznosítható például táskakészítéshez.

+1 Az idei utolsó
Szerettem volna készíteni egy utolsó videót még ebben az évben, ezért a rangsoron kívül fogadjátok szeretettel ennek az új, rácsos mintának az oktató anyagát:


Ha pedig már úgyis a számokról volt szó , akkor szeretném megköszönni mind a 2171 feliratkozónak, hogy rendszeresen követi a videóimat, melyeket összesen eddig több, mint 330.000-szer tekintettetek meg. 

2019-ben is izgalmas pólófonalas videókkal várlak majd titeket! Találkozzunk az új évben is!

Ha addig esetleg nem bírnátok ki, akkor pedig itt találtok még:

yt_banner.JPG

fb_banner.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr9214519364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása