Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

Pólófonalazz velünk! - Sorozat a YouTube-on

2017. május 10. - Bármitartó

 

Mi is az a pólófonal? Mire tudom használni?

 

A pólófonal sokkal vastagabb, mint egy hagyományos fonal, amiből ruhákat szoktak kötni vagy horgolni, de nem a kezelhetetlen kategória.

Több országban már sok cég foglalkozik a fonalgyártással, így több helyről is be lehet szerezni a pólófonalakat. Én európai termékekkel szeretek dolgozni, mert bár kicsit drágábbak, mégis a minőség megéri, így egyenletes, szép munkánk lesz.

 

Mivel nincs a pólófoanalakra sztenderd, így vastagságban és színekben is nagyon eltérőek lehetnek. A rugalmasságuk is változó. Néha nehézséget is okoz, hogy ugyanazt a fonalat levadásszuk, amelyikbe esetleg korábban beleszerettünk.

 

Erről mesélek nektek pont a Pólófonalazz velünk! - 1. rész: Mi is az a pólófonal, mire tudom használni? Videóban, amit itt is megnézhetsz.

 

 

Mi mindent tudsz elkészíteni pólófonalból? Bármit! Épp ezért is hívom az én tárolóimat Bármitartónak, mert bármit beletehetek, amit csak szeretnék.

Én horgolással szeretek dolgozni, de más technikával is felhasználható.

 Ha tetszett a bemutató videó, akkor bátorítalak, hogy próbáld meg Te is! És mutasd meg a munkádat bátran :)

Írhatsz is nekem akár Facebookon!

Üdv,

Eszter

Bármitartó, modern horgolmányok

 

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr3512479335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása