Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

9 kérdés - 9 válasz a Bármitartó vásárlóitól

Évi, aki sérülten sem adja fel az álmait

2020. február 27. - Bármitartó

A kezdetek óta foglalkoztat, hogy milyen is egy Bármitartós? Mi hajtja, milyen energiák késztetik újabb és újabb alkotások létrehozására, miért szeret pólófonalból vagy más fonalakból horgolni, mit jelent számára a kreativitás?

Ebből a kíváncsiságból táplálkozva indult el ez az interjú sorozatot, mellyel célom, hogy jobban megismerhesd a Bármitartó vásárlóit. Mert bizony sok félék, színesek, kreatívak és ötletesek. Van, akinek kikapcsolódás a pólófonalas horgolás, másoknak pedig komolyabb terveik vannak vele.
Ismerd meg őket, nézd meg, miket alkotnak, milyen más területeken tevékenykednek, mi minden foglalkoztatja őket.

A sorozat harmadik részében egyik legrégebbi kedves vásárlómat,  Dömötöri Zoltánnét, Évit ismerhetitek meg, aki egy sajnálatos történés miatt mozgáskorlátozott lett, de így sem adja fel kreatív álmait!

1_23.png

 Eszter: Ha egy ismeretlennek pár mondatban össze kellene foglalnod, amit érdemes rólad tudni, akkor mit mondanál el neki?

Évi: Dömötöri Zoltánné, Évi vagyok, és egy orvosi műhiba miatt nehezebben mozdulok ki itthonról, mint mások, igazság szerint segítség nélkül sehogy. Így egy munkáltató sem akart foglalkoztatni és a férjem halála után valahogy el kellett tartanom a 3 kislányomat. Akkor még csak hímeztem, de egy idő után kis vérfrissítésre vágytam, és ekkor láttam sok szép ötletet a különböző felületeken és gondoltam nekilátok. Azóta teljesen beszippantott, és most már sikerül egyre ügyesebben csinálnom. Olyan termékeket próbálok készíteni, amelyek teljesen egyediek. Sokszor gondolkozom hosszú ideig, de az eredményt látva teljesen megéri, és eddig a vevőimnek is tetszettek az alkotásaim.

4_18.png

Eszter: Mióta horgolsz, ki tanított meg rá?

Évi: Már egész kisgyerekkoromban tanultam a nagymamámtól, de 2017-től vagyok igazán aktív.

Eszter: Mit jelent számodra a kreatív alkotás?

Évi: Kölcsönös örömöt: a vásárlómnak, ha sikerül megvalósítani az elképzelései,t és látom a csillogást a szemében; és persze nekem is örömet okoz, hogy boldogok attól a dologtól, amit én készítettem.

Eszter: Miket szeretsz a legjobban készíteni?

Évi: Az abszolút kedvenceim a Bármitartós faalapokon és mindenféle kinyitós, horgolható dobozokkal való kreatívkodás, és most az újrahasznosítás jegyében az üdítős és egyéb felnyitófülekből való táska készítés.

2_20.png

Eszter: Mutasd be a munkáidat, kiknek és miért készíted a termékeket?

Évi: Az alap ötletemben az is közrejátszott, hogy megmutassam, hogy egy mozgássérült is csinálhat szép dolgokat, és a mi munkánk is ér annyit, mint az egészségeseké – és ezt mindenféle rosszindulat nélkül mondom. Sajnos csapták már rám a telefont megrendelők, hogy már pedig ők nem vásárolnak egy „ilyentől”, mint én – nem, mintha a termék minősége változna a készítő egészségügyi állapotától. A másik dolog pedig, hogy nagyon szeretek horgolni, így azzal foglalkozhatok, amit szeretek.

71386517_110623033674399_5306987403414601728_o.jpg

Eszter: Miért jó pólófonalból alkotni?

Évi: Könnyen kezelhető, tartós, mosható és csodálatos színekben kapható! Persze a jó ár és kiváló minőség sem utolsó. Mindig nehéz dönteni milyet vegyek, nehéz ellenállni. Nem utolsó sorban újrahasznosított, ami most már nekem is nagyon fontos.

Eszter: Miért szereted a Bármitartó termékeit?

Évi: Nagy a választék és kedvemre válogathatok belőlük, öröm velük dolgozni. Adnak egy alap ötletet és rajtad múlik mi lesz belőle; és persze a segítőkész tulajdonos miatt is. Bármi kérdésem, kérésem van, mindig készségesen segít!

3_18.png

Eszter: Ha elképzeled magadat egy év múlva, akkor hol tartasz a terveidben?

Évi: Egy év múlva már szeretnék egy biztos vásárlói kört, egy webáruházat és megmutatni magamat, vagyis inkább a márkámat a világnak, hogy minél többen ismerjék.

5_12.png

Eszter: Hol érhetnek el a vásárlóid?

Évi: Igyekszem haladni a korral: facebookon, instagramon is elérhető vagyok, most már elindítottam a blogomat is, bár még nem sikerült folyamatos bejegyzéseket produkálnom, de próbálkozom.

 

Olvasd el a többi részt is!

Lami, a festőművész
Brigi és az amigurumi szerelem

 

Ha pedig kíváncsi vagy, hogy mi mindent készíthetsz pólófonalakból akkor várlak szeretettel a Pólófonalazz velünk! facebook csoportunkba!

Ha már kedvet is kaptál hozzá, akkor válogass a Bármitartó webshop kínálatából. 

A következő bejegyzésig pedig ezeken a helyeken is találkozhatunk:

fb_banner.JPG

yt_banner.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr6415493386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása