Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

Adj egy óra boldogságot!

pályázati lehetőség alkotóknak

2017. szeptember 05. - Bármitartó

Sok olyan dolog vesz minket körül, amit érdemes támogatni. Vagy azért, hogy egy kicsivel könnyebb legyen másoknak, vagy személyes érintettség miatt vagy csupán egy mosolyért valaki olyan arcán, akinek akkor abban a pillanatban nagyobb szüksége van rá, mint másoknak...

A sor hosszasan folytatható. Ahogy ezt olvasod, biztos neked is bevillant már pár olyan ügy, ami mellé szívesen állnál, szívesen elmondanád, hogy ez neked miért szívügyed.

hands2.jpg

Mindig csodáltam az olyan alkotókat, akik ezt megtehetik. Megtehetik azt, hogy túl mutatnak alkotásaikon, és abból egy-egy darabot önzetlenül felajánlanak valami jó cél érdekében. Ilyenkor nem csak egy tárgy cserél gazdát, hanem a készítő odaajándékozza az idejét, a kreativitását és a személyiségének egy darabkáját is.

A Wood Stitch Collection horgolható fa alapokat a horgoló barátok nagyon szeretik és egyre kreatívabban használják fel. Olyanok, mint egy üres lap, amiből bármi lehet. Akár egy óra boldogság is!

Ezért a mai nappal útjára indul az Adj egy óra boldogságot! kampányom, amihez csatlakozó partnereket keresek. Olyan festőket, grafikusokat, képzőművészeket, tetoválókat, pirográfusokat, és egyéb kézműves és művészeti ágazatban tevékenykedőket, akik szívesen alkotnának egy-egy natúr Wood Stitch Collection horgolható fa óralapra, amit az elkészült műhöz igazodva, olyan igazi Bármitartós stílusban körbehorgolhatok.

20525416_1582817905103546_4719505772898637633_n.jpg

Milyen célra lehet órát felajánlani?

A kiválasztott közreműködő alkotó maga döntheti el, hogy kinek, milyen célra szeretné felajánlani az elkészült órát.
Olyan ügynek vagy személynek, ami neki a legfontosabb, ami szerinte megérdemel egy kis plusz figyelmet, egy óra boldogságot! 

Fontos!
Olyan alkotók jelentkezését várom:
akiknek már van kiforrott stílusuk,
rendelkeznek alkotói facebook oldallal,
vállalják, hogy az általuk elkészített óralapot visszajuttatják hozzám.

5 ilyen óralapot szeretnék felajánlani a kampány keretében, melyeket előzetes elbírálás alapján postázok az alkotóknak.

A kiválasztott alkotókkal interjú készül, amely itt a barmitarto.blog.hu oldalon jelenik meg, illetve a Bármitartó facebook oldalán is folyamatosan hírt adok a kampányról, az elkészült órákról és az alkotókról. A készítés folyamatáról, a kész műről, a kampányban való részvételről természetesen az alkotó maga is beszámolhat saját felületein.

A jelentkezéseket szeptember 20-ig várom az info@barmitarto.hu e-mail címen. A pályázathoz csatolj kérlek pár képet a munkáidról, pár sorban írj magadról, írd le, hogy milyen célra és kinek/kiknek ajánlanál fel Egy óra boldogságot!

Köszönöm, Eszter

18280960_1486402068078464_320602389_n.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr912804816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása