Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

Horgolj velünk karácsonyra - 3. rész

Játékos mosdókesztyű

2018. október 31. - Bármitartó

Úgy telnek a hetek, hogy nem igaz. Az október elhussant, de az utolsó napján azért meglátogat még titeket egy újabb Horgoló Angyal egy általa tervezett ajándék mintával.

Sándor-Molnár Helga a Helga's Eco Design alkotója. Egy alkotói csoportban ismertem meg, és bevallom beleszerettem az általa készült letisztult, sallang mentes, és ami a legfontosabb, fenntartható, hulladékmentes szemlélettel született alkotásaiba. Nekem az ő dolgai megtestesítik a slow life életstílust, amikor nem akarunk kivenni a természetből többet, mint ami szükséges.

Helgánál leginkább horgolt arctisztító korongok, szappanzsákok, fürdőszivacsok készülnek,  ezen kívül varrni is szeret vagy öko-tex anyagból vagy újrahasznosított alapanyagokból. Tárolót, táskát, bevásárló zsákocskákat készít, és különböző szabászati hulladékokat hasznosít újra. 

Most is ezen elv alapján ajándékoz meg titeket egy játékos, gyerekeknek vagy örökgyerek felnőtteknek készült mosdókesztyű mintájával, minimál dizájnnal, ami a kevesebb több elve alapján készült.

45045096_2371058382908604_5166036674227994624_n.jpg

Ezt a mosdókesztyűt akár kézbábként is használhatjátok. Különböző frizurával, esetleg gombszemekkel kiegészítve, más-más színekben egy egész csapat is készülhet még karácsonyig.

A mosdókesztyű teljes minta leírásáért ide kattintsatok.

horgolj_velunk_karacsonyra.png

Egy kis emlékeztető:

Idén 5 Horgoló Angyal fogott össze, hogy karácsonyig minden szerdán egy-egy ötletet és mintát ajándékozzon nektek, ezzel is segítve az ünnepi készülődést. 

Még messzinek tűnik a karácsony? Hidd el, pörögnek a napok, és már csak 8 hét van hátra az év legszebb időszakáig.

A sorozat következő részével november 7-én jelentkezünk!

Kíváncsi vagy a sorozat többi részére is? 
Itt megtalálod:

1. rész - Madaras szőnyeg zsinórfonalból

2. rész - Ünnepi tányéralátét

Találkozzunk ezeken a csatornákon is:

yt_banner.JPG

fb_banner.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr2514335865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása