Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

Horgolj velünk karácsonyra! - 5. rész

Krétatáblás falidísz

2018. november 14. - Bármitartó

Pontosan 40 nap van karácsonyig, vagyis picivel több, mint egy hónap. Gyerekként ilyenkor már vágtuk a centit, és számoltuk vissza a napokat a téli szünetig. Felnőttként pedig most van az az időszak, hogy lassan fejben megtervezem az ajándékokat, és tegnap a vacsoránál már a mit főzzek majd kérdés is előkerült már.

Szóval innentől már igazán nem számít korainak a készülődés szerintem. Ha pedig horgolt ajándékot is szeretnél készíteni, akkor főleg nem túlzó elkezdeni.

A mai Horgoló Angyalunk, Vénné Meskó Katalin, a Meskok - horgolt design alkotója, akinél már javában készülnek a szebbnél szebb horgolt karácsonyi dekorációk és ajándéknak valók.

Az egyik titkát most velünk is megosztja, így most ezt a körbehorgolt krétatáblás falidíszt készítitek el a segítségével.

45937848_2025846767436606_7915727578109837312_n.jpg

Egy picit (na jó, nagyon) elfogult vagyok ezzel a projekttel kapcsolatban, mert az általam tervezett WSC horgolható fa alapra dolgozott Kati.

Olyan mintát szeretett volna megvalósítani, ami bármilyen alkalomra elővehető, vagy hétköznapokon is egy praktikus használati tárgy lehet. Ezért esett a választása erre a sokrétűen használható krétatáblás faldísz elkészítésére.

A teljes, részletes minta leírást ide kattintva olvashatod.

Ha te is szeretnél magadnak készíteni egyet, akkor a horgolható fa alapot itt tudod beszerezni.

horgolj_velunk_karacsonyra.png

Egy kis emlékeztető:

Idén 5 Horgoló Angyal fogott össze, hogy karácsonyig minden szerdán egy-egy ötletet és mintát ajándékozzon nektek, ezzel is segítve az ünnepi készülődést. 

Még messzinek tűnik a karácsony? Hidd el, pörögnek a napok, és már csak 6 hét van hátra az év legszebb időszakáig.

A sorozat következő részével november 21-én jelentkezünk!

Kíváncsi vagy a sorozat többi részére is? 
Itt megtalálod:

1. rész - Madaras szőnyeg zsinórfonalból

2. rész - Ünnepi tányéralátét

3. rész - Játékos mosdókesztyű

4. rész - Galléros gyereksál

Találkozzunk ezeken a csatornákon is:

yt_banner.JPG

fb_banner.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr3614372127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása