Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

Horgolj velünk karácsonyra! - 4. rész

Galléros gyerek sál

2018. november 07. - Bármitartó

Elkezdődött a november is, és még mindig közel 20 fokok vannak, de ugye senki nem hiszi, hogy ez örökre így marad? Ideje felkészülni a hűvösebb időkre is.

A horgoló anyukáknak van egy olyan plusz szuperképessége, hogy maguk tudják elkészíteni a csemeték téli túlélőkészletét (értsd sapka, sál).

Ebben az a legjobb, hogy egyéni méretre szabhatják, maguk választhatják ki a felhasznált fonalakat, így mind anyagban, mind színben olyan lehet, amit a gyerkőc szívesen visel.

A bolti átlagos sálakban az a rossz, hogy egy kisgyerek nem mindig megfelelően használja, nehezen köti meg, kilóg a nyaka a hidegben.

Nagyon praktikus megoldás a galléros sál. Eheti Horgoló Angyalunktól, Farkasné Mohr Mariannától egy ilyen szuper nyakmelegítő alkalmatosság horgolását tanulhatjátok meg, és még videós segítséget is kaptok hozzá.

45541160_1935816739840761_5992309607983218688_n.jpg
Marianna írja a Fonal ajánló blogot, ami szerintem hiánypótló, mert kifejezetten a különböző fonalfajták szakszerű bemutatása az egyik célja, így könnyítve meg kezdő és haladó horgolók munkáját. Ezen kívül Marianna tündéri amigurumikat horgol, melyeket a Pöttöm Gurumi oldalon csodálhattok meg.

A galléros gyereksál teljes mintáját és a videós segítséget pedig ide kattintva éritek el.

horgolj_velunk_karacsonyra.png

Egy kis emlékeztető:

Idén 5 Horgoló Angyal fogott össze, hogy karácsonyig minden szerdán egy-egy ötletet és mintát ajándékozzon nektek, ezzel is segítve az ünnepi készülődést. 

Még messzinek tűnik a karácsony? Hidd el, pörögnek a napok, és már csak 7 hét van hátra az év legszebb időszakáig.

A sorozat következő részével november 14-én jelentkezünk!

Kíváncsi vagy a sorozat többi részére is? 
Itt megtalálod:

1. rész - Madaras szőnyeg zsinórfonalból

2. rész - Ünnepi tányéralátét

3. rész - Játékos mosdókesztyű

Találkozzunk ezeken a csatornákon is:

yt_banner.JPG

fb_banner.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr5814358127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása