Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

Horgolj velünk karácsonyra! - 6. rész

Bájos amigurumi angyalka

2018. november 21. - Bármitartó

Amikor szerveztük az idei sorozatot a Horgoló Angyalokkal, akkor Felker Éva, az Evagurumi alkotója volt az egyetlen, akit még nem ismertem előtte. Egy másik Angyalunk ajánlotta a figyelmembe, és én úgy örültem neki, mert Éva profi. Sok-sok éve foglalkozik amigurumi horgolással, és az idők során felgyűlt tapasztalatát és mintáit jó szívvel teszi közzé, érthetően, gyakran videókkal is segítve a horgolók munkáját. Vele lett teljes a mi színes csapatunk.

A mai részben ennek az angyalkának az elkészítését tanulhatjátok meg tőle. Lehet belőle dísz a fára, kopogtatóra, asztaldíszre vagy akár adventi koszorúra. Olyan kis bájos, hogy akár önmagában is ajándékozható.

A választott színekkel, frizurával teljesen személyre szabható. Nekem külön kedves benne, hogy az arca nincs túlbonyolítva, így a minimalista vonalat kedvelőknek is könnyen a szívébe lophatja magát.

46514189_1902681109815769_1783985297130782720_n.jpg
Éva gondolatai az angyalkájáról: "Az angyalok mindig kedvesek voltak a szívemnek, talán az egyik oka az, hogy gyerekkorunkban azt mondták nekünk, hogy karácsonykor eljönnek az angyalok és ők hozzák az ajándékokat is.
Nálam minden évben kerül újabb angyalka díszt a fára, az akkori trend
nek, divatnak megfelelően, mindegyik másmilyen. Én magam, már 40 évvel ezelőtt is készítettem angyalkákat a karácsonyfára, akkor még filcből, papírból.
Amikor összeálltunk mi, a #horgoloangyalok, hogy hozzunk Nektek valamilyen karácsonyi mintát, mi más juthatott volna eszembe, mint egy horgolt angyal. Csipkés horgolt angyal, nagyon sok, szebbnél szebb van, én most egy amigurumi stílusú angyalkát hoztam nektek."

Az elkészítéshez a teljes mintát és a videós segítséget itt találjátok.

horgolj_velunk_karacsonyra.png

Egy kis emlékeztető:

Idén 5 Horgoló Angyal fogott össze, hogy karácsonyig minden szerdán egy-egy ötletet és mintát ajándékozzon nektek, ezzel is segítve az ünnepi készülődést. 

Még messzinek tűnik a karácsony? Hidd el, pörögnek a napok, és már csak 5 hét van hátra az év legszebb időszakáig.

A sorozat következő részével november 28-án jelentkezünk!

Kíváncsi vagy a sorozat többi részére is? 
Itt megtalálod:

1. rész - Madaras szőnyeg zsinórfonalból

2. rész - Ünnepi tányéralátét

3. rész - Játékos mosdókesztyű

4. rész - Galléros gyereksál

5. rész - Krétatáblás falidísz

Találkozzunk ezeken a csatornákon is:

yt_banner.JPG

fb_banner.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr7914384500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kati Dénesné 2018.11.30. 01:51:44

Hol tudok falapot venni amire horgolhatok?

Kati Dénesné 2018.11.30. 01:55:42

Hol tudok vásárolni falapot amire horgolni tudok?

Bármitartó 2018.11.30. 10:17:53

@Kati Dénesné: Itt lehet beszerezni több, mint 50 formában és méretben: www.polofonalazz.hu/
süti beállítások módosítása