Horgolj pólófonalból!

Bármitartó

Bármitartó

Húsvéti horgolt fali dekoráció

Húsvéti #horgolóangyalok - 3. rész

2019. április 10. - Bármitartó

3 magyar igazság, 3 napig tart a húsvéti sorozatunk, és 3 féle nyuszit horgolhattok velünk.

A mai, befejező részben Sándor-Molnár Helga a Helga's Eco Design alkotója inspirál titeket egy ünnepi fali dekorációval.

Helgát már ismerhetitek a karácsonyi #horgolóangyalok sorozatból, így tudhatjátok, hogy igazán fontos számára a fenntarthatóság és a környezettudatosság. Az újrahasznosítás jegyében készült két karácsonyi ötletét, mintáját ide és ide kattintva olvashatjátok.

Nem meglepő tehát, hogy a mai projekthez is ebben a szellemben választott anyagot. Bobbiny zsinórfonalból dolgozott, ami újrahasznosított anyagból készült, és a belső vezetőszála is - a többi piacon fellelhető zsinórfonaltól eltérően - 100% pamut, nem tartalmaz semmilyen szintetikus anyagot.

Erről a fonalról és az előnyeiről, már én is írtam korábban, azt a bejegyzést itt olvashatjátok.

Nekem nagyon tetszik az általa tervezett nyuszis fali dekoráció, amely teljesen a makramés fali díszek hangulatát hozza.

A részletes horgolási útmutatót itt éritek el.

57094439_2625716897442750_1241786692948459520_n.jpg

Ezzel húsvéti sorozatunk a végéhez ért. Köszönjük mindhárman, hogy velünk tartottatok!

A #horgolóangyalok nem tűnnek el, folyamatosan ötletelünk közösen, és terveink szerint nyáron is hallotok majd rólunk.

Személy szerint nagyon szeretem ezeket az összefogásokat, mert a fonal szeretete közös bennünk, az értelmezése pedig teljesen egyéni, így mindig nagyon izgalmas dolgok születnek.

astrid_smith.png

A húsvéti sorozat korábbi részeit itt olvashatjátok:

Zokninyuszi - Boog mintája alapján

kepkivagas_4.JPG

 

 

 

 

 

 

 

Nyuszifüles kosár pólófonalból

nevtelen_terv_14.png

 

 

 

 

 

 

Ha hasznosnak találtad a bejegyzést, és úgy gondolod, hogy másoknak is tetszene, akkor köszönettel veszem, ha megosztod.

Youtube-csatornámon közel 70 izgalmas, érthető pólófonalas oktató videóból tanulhatsz. Iratkozz fel, és automatikus értesítést kapsz, ha új videó került fel a csatornára!

Ha szívesen megmutatnád másoknak is az alkotásaidat, akkor várlak szeretettel a Pólófonalazz velünk! facebbok csoportban.

Ha alapanyagra, kezdő mennyiségű pólófonal gombolyagra, horgolótűre van szükséged, akkor látogass el a Bármitartó webshopjába.

A bejegyzés trackback címe:

https://barmitarto.blog.hu/api/trackback/id/tr9514752819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása